COMUNICAT ‘FREE ROVIRA’ EN MOTIU DE L’ANY D’EXILI DE MARTA ROVIRA

Aquest proper dissabte 23 de març farà un any que la nostra companya, la Marta Rovira, va haver de marxar a l’exili degut a la repressió política que l’Estat Espanyol està efectuant envers els nostres representants polítics i tota la gent que d’una manera o altra va participar en el referèndum de l’1 d’Octubre.

La plataforma FreeRovira, composta per amigues i amics de la Marta a títol individual, havíem organitzat per aquest mateix dia 23, una trobada a la ciutat de Vic per tal que la gent de Vic i la comarca d’Osona la poguessin recordar i homenatjar. Un acte amb música, vermut i moltes ganes de recordar la Marta i reclamar la seva tornada en llibertat.

Malauradament, aquest acte no es podrà celebrar perquè l'ajuntament de Vic no ens ho ha autoritzat. .

Aquest comunicat vol manifestar el nostre disgust i dir-li a la Marta que som molts els que la tenim present cada dia.

Volem donar les gràcies a totes les persones que desinteressadament ens han ajudat durant aquests darrers dos mesos a organitzar aquest acte que finalment l’Ajuntament no ens deixa fer, així com a tots els que havien trobat un forat per venir a actuar i col·laborar.

Estem buscant una nova data per a poder dur a terme l’acte perquè, Marta, no defallirem mai en la lluita per a tornar-te a casa!


Pots col·laborar amb la Marta Rovira en aquest enllaç.